Væbnere (5-6 kl.)

Væbnere er børn der går i 5-6 klasse. Vi mødes hver onsdag klokken 19:00-21:00 i Gryden. Husk jeres FDF-skjorte, March og Lejr samt tøj efter vejret.

Maj-Juni 2019

Så nærmer vi os FDF-sæsonens afslutning og dermed årets højdepunkt sommerlejren på Djursland. Glæd dig til det – det bliver helt fantastisk – som sædvanlig den første uge i skoleferien.

Her får du programmet for maj/juni:

 

Onsdag den 1/5 – I aften øver vi os i at lave mad over trangia – du behøver ikke spise hjemmefra.  Vi er i Gryden kl. 19-21.

 

Onsdag den 8/5 – Vi skal på et GPS-løb rundt i Vejles centrum, hvor vi bl.a skal se ”kanonkuglehuset” og den gamle kirkegård med en helt speciel gravsten. Vi mødes på Søndertorv ved Bryggen kl. 19 og slutter samme sted kl. 21.

 

Onsdag den 15/5 – Vi mødes i Højen, hvor vi skal hygge os med en forhindringsbane i det kuperede terræn. Start kl. 19 i Højen og slut kl. 21 i Højen. Hvis du ikke har været der før, så kontakt lederne for vejbeskrivelse.

 

Onsdag den 22/5 – Kanotur Vejle Å og Vejle Fjord. NB: Vi starter kl. 18.30.

Vi mødes ved Vejle Å kl. 18.30 over for Vejle Center Hotel (kør ind fra Boulevarden lige syd for åen ad grusvejen). Vi slutter ved Ibæk Strandvej – forhåbentlig helt ude ved ishuset ved Ibæk kl. 21.00 – men når vi ikke så langt, så lidt længere inde ad Ibæk Strandvej.
Alle bærer selvfølgelig redningsvest under sejladsen – redningsvestene medbringes af FDF.

 

Onsdag den 29/5 – Vi laver mad over bål – vi er i bålhytten på Randsborg kl. 19-21.

 

Tirsdag 4. – onsdag 5. juni du har fri fra skolen om onsdagen (Grundlovsdag), så vi holder en lille lejr, hvor der kommer til at ske noget helt specielt. Vi mødes tirsdag aften ved Kvak Mølle, hvor vi skal overnatte i sheltere. Lejren slutter inde i Vejle onsdag eftermiddag. Du får nærmere besked om de praktiske oplysninger.

 

Onsdag den 12/6 – Vi skal på kanotur på Rands Fjord. Du får en seddel med praktiske oplysninger om præcis start- og slutsted m.v. Vi mødes kl. 18.00 ved P-pladsen på Fager Lien og vi slutter ved Bøgeskov Havn ca. kl. 21.00.

 

Onsdag den 19/6 – Fælles møde med andre FDFere fra Vejle 1. Vi mødes ved skovlegepladsen i Søndermarksskoven kl. 18 og slutter igen kl. 20. Der bliver forskellige aktiviteter (bål, lege m.v.).

 

29/6-5/7 2019 Sommerlejr på lejrcenter Hummelmosen på Djursland for hele FDF Vejle 1. Du får indbydelsen på mødet den 15. maj – vi håber, at rigtig mange væbnere deltager i sommerlejren.

 

Ture og lejre:

Tirsdag 4. – onsdag 5. juni du har fri fra skolen om onsdagen (Grundlovsdag), så vi holder en lille lejr, hvor der kommer til at ske noget helt specielt.

29/6-5/7 2019 Sommerlejr på lejrcenter Hummelmosen på Djursland for hele FDF Vejle 1

Billeder fra møderne