Væbnere (5-6 kl.)

Væbnere er børn der går i 5-6 klasse. Vi mødes hver torsdag klokken 19:00-21:00 i Gryden. Husk jeres FDF-skjorte, March og Lejr samt tøj efter vejret.

Sommer/Efterår 2019

Så er vi i gang med en ny spændende FDF-sæson. Vi holder til i Gryden på Parallelvej hver torsdag fra kl. 19-21 – men bemærk, at vi ganske ofte mødes andre steder – det fremgår altid af hjemmesiden. 

Efter en fantastisk sommerlejr på Djursland er vi klar og vi glæder os til en ny FDF-sæson med mange gode møder og lejre sammen jer. 

Husk til alle FDF-møderne: Vi mødes selvfølgelig i den blå FDF-skjorte – og har varmt og vandtæt udetøj, dolk, lygte, KRUS og March & Lejr med. Husk også at give besked (på telefon, mail eller SMS), hvis du en aften ikke kan komme til FDF - og hvis det kan lade sig gøre, vil vi meget gerne have besked senest dagen før mødet.

 

Torsdag den 29/8 – Vi starter frisk ud med en lille tur i skoven med forskellige aktiviteter undervejs. Vi starter og slutter i Gryden.

 

Torsdag den 5/9 – Fælles kanotur med piltene – vi skal sejle på Vejle Å og Vejle Fjord. 
NB: Vi starter kl. 18.00 og slutter ca. kl. 20
Vi mødes ved Vejle Å kl. 18.00 overfor Vejle Center Hotel (kør ind fra Boulevarden lige syd for åen ad grusvejen). Vi slutter ved Ibæk Strandvej – måske helt ude ved ishuset ved Ibæk ca. kl. 20 – men når vi ikke så langt, så lidt længere inde ad Ibæk Strandvej. 
Alle bærer selvfølgelig redningsvest under sejladsen – redningsvestene medbringes af FDF. For at deltage i kanosejlads med FDF skal dine forældre have givet tilladelse. Hvis vi mangler din tilladelse, så har du fået en seddel med hjem på mødet den 29. august. 

 

Torsdag den 12/9 – Væbnermøde kl. 19-21.  Vi er på Randsborg på Badevænget. Vi skal øve os i lave bål på forskellige måder og vi skal også lave en lille lækker ting på bålet.

 

Torsdag den 19/9 – Vi skal sælge FDFs lodsedler – og vi finder nok en lille præmie til den der sælger flest i aften. Vi forskyder mødet en halv time – så er der lidt større chance for at få solgt godt med lodsedler. Vi mødes kl. 18.30 ved Rema1000 i Vinding og slutter samme sted kl. 20.30. 

 

Torsdag den 26/9 – Væbnermøde kl. 19-21.  Vi er på Randsborg på Badevænget. Vi laver cheeseburgersuppe på bål.

 

Torsdag den 3/10 – Væbnermøde kl. 19-21. Vi begynder på cykeltema – så du skal have cykel med til de FDF-møder, hvor vi har cykeltema. Husk at du skal have lys på cyklen. Start i Gryden kl. 19 og slut i Gryden kl. 21. I aften skal vi på cykelorienteringsløb og vi skal snakke om færdselsreglerne for cykler. 

 

Weekend 5/10-6/10 – Weekendtur for væbnere. Vi skal på kanotur på Ansager Å med overnatning i telt eller shelter. 


Ture og lejre:

5.-6. oktober 2019 Weekendlejr for væbnere – kanotur på Ansager Å
Lørdag den 16. november 2019 50 km cykeltur
27/6-5/7 2020 Sommerlejr ved Trene i Sydslesvig, Tyskland for puslinge, tumlinge, pilte og væbnere. 

Billeder fra møderne