Pilte (3-4 kl.)

Pilte er børn der går i 3-4 klasse. Vi mødes hver torsdag klokken 18:00-20:00 på Randsborg. Husk jeres FDF-skjorte, March og Lejr samt tøj efter vejret.

September-Oktober 2019

Torsdag den 19.september – Vi mødes udenfor SuperBrugsen ved Vindingsgård Centret og går i mindre grupper rundt i kvarteret og sælger lodsedler fra FDFs Landslotteri. Det vil være en stor hjælp og tryghed for børnene, hvis nogle forældre vil gå med rundt. Giv gerne besked i forvejen (evt. sms), så vi kan forberede os bedst muligt.

 

Torsdag den 26.september – Vi fortsætter med Kommunikation 3 og lærer flere kodesprog.

 

Torsdag den 3.oktober – Vi afslutter mærket Kommunikation 3 og forbereder os på weekendturen.

 

Den 4.-6. oktober – Pilteweekend i Gyttegård Plantage ved Billund.

 

Torsdag den 10.oktober – Vi starter på naturmærket. Mødet starter og slutter ved Højen Friluftscenter, Højen Skovvej 160 (kør efter nr. 128) . (Se evt. kort her)
Vi går på opdagelse i plante og dyrelivet sammen med en naturvejleder.

 

Torsdag den 17.oktober – Intet møde (Efterårsferie)

 

Torsdag den 24.oktober – Vi er tilbage på Randsborg, for vi fortsætter med naturmærket og laver bål i bålhytten.

 

Torsdag den 31.oktober – Halloween. OBS mødetid 16.30 ved Vinding Kirke. Vi starter med en tusmørkevandring på kirkegården og deltager derefter i en kort Allehelgen gudstjeneste for børn. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i sognehuset. Hvis du har lyst, må du gerne komme udklædt.
Mødet slutter kl. 18.30 ved kirken, men alle er efterfølgende velkomne til at komme forbi Randsborg og opleve seniorvæbnernes og seniorernes udsmykning og Halloween event (hvis du tør!!!)

 

Torsdag den 7.november – Vi sælger julekalendere og mødes udenfor SuperBrugsen ved Vindingsgård Centret hvorfra vi går i mindre grupper rundt i kvarteret. Det vil være en stor hjælp og tryghed for børnene, hvis nogle forældre vil gå med rundt. Giv gerne besked i forvejen (evt. sms), så vi kan forberede os bedst muligt.


Særlige bemærkninger:

Husk hvis du ikke kan komme, så meld afbud til din leder

Husk til hvert møde tøj der passer til vejret og naturligvis din FDF skjorte.

Med venlig hilsen.
Klaus, Jesper og Lars

Billeder fra møderne