Pilte (3-4 kl.)

Pilte er børn der går i 3-4 klasse. Vi mødes hver torsdag klokken 18:00-20:00 på Randsborg. Husk jeres FDF-skjorte, March og Lejr samt tøj efter vejret.

PROGRAM

Hvis ikke andet er anført i programmet, er mødetiden fra kl. 18.00 til 20.00 på Randsborg. De fleste møder foregår udendørs, men engang imellem vil vi også være indenfor hele eller dele af mødet.

 

Husk derfor til hvert møde tøj der passer til vejret, en lommelygte/pandelampe og naturligvis din FDF skjorte.

 

Husk også at melde afbud til din leder, hvis du er forhindret i at kommet til et møde.

 

Program:

 

Torsdag den 9.januar – Hvis vejret tillader det, tager vi et kig stjernehimlen og ser hvor mange stjernebilleder vi kan finde og genkende. Vi følger også op på nogle hængepartier fra første del af sæsonen. Er vejret skidt tager vi hul på næste uges program.

 

Torsdag den 16.januar – Vi arbejder med dolke, økser (og nogle måske lidt bål). For nogle vil det være helt nyt for andre vil der være noget repetition. Så vidt muligt bliver piltene opdelt i færdighedsniveauer. De som godt styr på sikkerhed og teknik, vil derfor hurtigere komme i gang med at bygge og tænde et bål. 

 

Torsdag den 23.januar – Vi fortsætter med dolke og økser og lærer hvordan et bål bygges op fra bunden.

 

Torsdag den 30.januar – Vi bygger bål og lærer om forskellige båltyper. Måske vi afslutter møder med at lave lidt lækkerier.

 

Torsdag den 6.februar – Uden mad og drikke, duer PILTEN ikke. Vi har lært at lave bål og skal nu også tilberede et aftensmåltid over ild. Det bliver forhåbentlig rigtig godt, så spis ikke for meget hjemmefra.

 

Torsdag den 13.februar – Intet møde (vinterferie)


 

Kommende lejre / ture:

 

Den 6.-8.marts 2020: Weekendlejr på hele kredsen på Olufsborg ved Horsens.

 

Den 27.juni – 3.juli 2020: Sommerlejr ved Trene i Sydslesvig, Tyskland for puslinge, tumlinge, pilte og væbnere. 


 

Med venlig hilsen.

Klaus, Jesper, Lars og Mikkel.

Billeder fra møderne