Pilte (3-4 kl.)

Pilte er børn der går i 3-4 klasse. Vi mødes hver torsdag klokken 18:00-20:00 på Randsborg. Husk jeres FDF-skjorte, March og Lejr samt tøj efter vejret.

November og december 2019

Torsdag den 31. oktober – Halloween. OBS mødetid 16.30 ved Vinding Kirke. Vi starter med en tusmørkevandring på kirkegården og deltager derefter i en kort Allehelgen gudstjeneste for børn. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i sognehuset. Hvis du har lyst, må du gerne komme udklædt.

Mødet slutter kl. 18.30 ved kirken, men alle er efterfølgende velkomne til at komme forbi Randsborg og opleve seniorvæbnernes og seniorernes udsmykning og Halloween event (hvis du tør!!!)

 

Torsdag den 7. november – OBS. Mødetid kl. 17.00 – 19.00. Vi sælger julekalendere og mødes udenfor SuperBrugsen ved Vindingsgård Centret hvorfra vi går i mindre grupper rundt i kvarteret. Det vil være en stor hjælp og tryghed for børnene, hvis nogle forældre vil gå med rundt. Giv gerne besked i forvejen (evt. sms), så vi kan forberede os bedst muligt.

 

Torsdag den 14. november – Vi starter på Kristendomsmærket og skal forberede os på deltagelsen i Spaghettigudstjenesten i næste uge.

 

Tirsdag den 19. november – OBS. Mødetid kl. 16.50 – 19.00 ved Mølholm Kirke. Vi medvirker ved Spaghettigudstjenesten med efterfølgende spisning. Efter spisning leger vi ”lygten i spanden” nede i skoven.

 

Torsdag den 21. november – Intet møde

 

Torsdag den 28. november – Vi afslutter Kristendomsmærket.

 

Torsdag den 5. december – Fællesmøde med væbnerne. Vi skal på lagkageløb.

 

Onsdag den 11. december – Juletræsfest for hele kredsen i Vejle Gl. Teater, Banegårdspladsen 4, 7100 Vejle

 

Torsdag den 12. december – Intet møde

 

Torsdag den 19. december – Juleafslutning. Vi råhygger os for vildt og skal være både inde og ude. Medbring en pakke til en værdi af maks. 10 kr.

 

Særlige bemærkninger:

 

Husk hvis du ikke kan komme, så meld afbud til din leder

 

Husk til hvert møde tøj der passer til vejret, en lommelygte/pandelampe og naturligvis din FDF skjorte.

 

Med venlig hilsen.

Klaus, Jesper, Lars og Mikkel

Billeder fra møderne