Væbnere

Væbnere er børn der går i 5-6 klasse. Vi mødes hver onsdag klokken 19:00-21:00 i Gryden. Husk jeres FDF-skjorte, March og Lejr samt tøj efter vejret.

Maj-Juni 2018

Så nærmer vi os FDF-sæsonens afslutning og dermed årets højdepunkt sommerlejren i Sydslesvig – et område ca. 15 km nede i Tyskland. Vi skal sejle i kano på Treene, vi skal på cykeltur til Schleswig og vi skal besøge Tarp og et udendørs svømmebad – og meget mere. Glæd dig til det – det bliver helt fantastisk – som sædvanlig den første uge i skoleferien.

Sommerlejren er kun for væbnere i FDF Vejle 1, så vi bliver et lille hold, der skal af sted på årets sommerlejr. Derfor er der plads til, at du kan invitere en god ven med på lejren, hvis du har lyst til det – snak med lederne om det på et af de næste møder.

 

Her får du programmet for maj/juni:

Onsdag den 2/5 – Geocaching – nu noget sværere end sidst. Vi mødes kl. 18.30 der hvor Ulvehavevej slår et 90 grader knæk – lige hvor Bellevuevej starter (ved synshallen). Vi slutter samme sted kl. 21.

 

Onsdag den 9/5 – I aften øver vi os igen i at lave mad over trangia – du skal ikke spise hjemmefra, og du skal medbringe tallerken, krus og bestik.  Start kl. 18.30 i Gryden og slut kl. 21 i Gryden.

 

Onsdag den 16/5 – Kanotur Vejle Å og Vejle Fjord. NB: Vi starter kl. 18.30.

Vi mødes ved Vejle Å kl. 18.30 overfor Vejle Center Hotel (kør ind fra Boulevarden lige syd for åen ad grusvejen). Vi slutter ved Ibæk Strandvej – forhåbentlig helt ude ved ishuset ved Ibæk kl. 21.00 – men når vi ikke så langt, så lidt længere inde ad Ibæk Strandvej.
Alle bærer selvfølgelig redningsvest under sejladsen – redningsvestene medbringes af FDF.

 

Onsdag den 23/5 – På sommerlejren skal vi bo i telte – og i aften øver vi os i at stille teltene op og pakke dem ned igen – og så bliver der også tid til leg og hygge om bålet. Vi er på Randsborg kl. 19-21.

 

Onsdag den 30/5 – Vi skal på kanotur på Rands Fjord sammen med piltene. Se de praktiske oplysninger her på siden. Vi mødes kl. 18.00 ved P-pladsen på Fager Lien, 7000 Fredericia og vi slutter ved Bøgeskov Havn ca. kl. 21.00. Alle bærer selvfølgelig redningsvest under sejladsen – redningsvestene medbringes af FDF.

 

Lørdag den 2/6 – Vi skal på tur til Ansager Å, hvor vi skal øve kanosejlads på en å med masser af sving – så vi er i træning til sommerlejren. Vi starter om morgenen og slutter først hen på aftenen. Der kommer nærmere besked og tilmelding.

 

Onsdag den 6/6 – På sommerlejren skal vi også cykle, så i aften tager vi på en cykeltur. Geocaching. Start kl. 18.30 på Randsborg og slut kl. 21 samme sted.

 

Onsdag den 13/6 – Det er næsten ikke til at tro - men i aften er sæsonens sidste væbnermøde - og det holder vi - traditionen tro - som en lille mini-mini-lejr.

Vi starter med en kanotur på Vejle Å og Vejle Fjord – hvis vejret er godt sejler vi ud til Ibæk. Når kanoturen er slut går vi i samlet flok til Randsborg. Her vil der være lidt bålhygge og overnatning i shelterne i bålhytten.

Du skal medbringe varmt tøj, sovepose og liggeunderlag – og selvfølgelig din skoletaske til næste dag. 

Vi mødes ved Vejle Å kl. 18.30 overfor Vejle Center Hotel (kør ind fra Boulevarden lige syd for åen ad grusvejen).

Vi slutter torsdag morgen, når vi er kommet op og har fået morgenmad - og vi slutter selvfølgelig så tidligt, at du kan nå at komme i skole.

Som udgangspunkt regner vi med, at alle er med - men af hensyn til det praktiske (redningsveste, forplejning m.v.) er det vigtigt, at vi får besked, hvis du ikke deltager.

 

Der kommer ikke separat seddel om dette møde.

 

Onsdag den 20/6 – Fælles møde med andre FDFere fra Vejle 1. Vi mødes ved skovlegepladsen i Søndermarksskoven kl. 18 og slutter igen kl. 20. Der bliver forskellige aktiviteter (bål, lege m.v.).

 

30/6 – 6/7 2017 SOMMERLEJR i Tyskland – for væbnere i FDF Vejle 1. Skynd dig at aflevere tilmeldingen, hvis du ikke allerede har gjort det. Vi glæder os til alle tiders uge i Tyskland sammen med dig.

Billeder fra møderne