Væbnere

Væbnere er børn der går i 5-6 klasse. Vi mødes hver onsdag klokken 19:00-21:00 i Gryden. Husk jeres FDF-skjorte, March og Lejr samt tøj efter vejret.

August-Oktober 2018

Så er vi i gang med en ny spændende FDF-sæson. Vi holder til i Gryden på Parallelvej hver onsdag fra kl. 19-21 – men bemærk, at vi ganske ofte mødes andre steder – det fremgår altid af hjemmesiden.

Efter en fantastisk sommerlejr i Tyskland er vi klar og vi glæder os til en ny FDF-sæson med mange gode møder og lejre sammen jer.

Husk til alle FDF-møderne: Vi mødes selvfølgelig i den blå FDF-skjorte – og har varmt og vandtæt udetøj, dolk, lygte (det varer ikke så længe inden det er mørkt, når vi slutter møderne), KRUS og March & Lejr 2017 med. Husk også at give besked (på telefon, mail eller SMS), hvis du en aften ikke kan komme til FDF - og hvis det kan lade sig gøre, vil vi meget gerne have besked senest dagen før mødet.

 

Onsdag den 29/8 – Vi starter frisk ud med en lille tur i skoven med forskellige aktiviteter undervejs. Vi starter og slutter i Gryden.

 

Onsdag den 5/9 – Kanotur Vejle Å og Vejle Fjord. NB: Vi starter kl. 18.30.

Vi mødes ved Vejle Å kl. 18.30 overfor Vejle Center Hotel (kør ind fra Boulevarden lige syd for åen ad grusvejen). Vi slutter ved Ibæk Strandvej – forhåbentlig helt ude ved ishuset ved Ibæk kl. 21.00 – men når vi ikke så langt, så lidt længere inde ad Ibæk Strandvej.
Alle bærer selvfølgelig redningsvest under sejladsen – redningsvestene medbringes af FDF. For at deltage i kanosejlads med FDF skal dine forældre have givet tilladelse. Hvis vi mangler din tilladelse, så har du fået en seddel med hjem på mødet den 29. august.

 

Onsdag den 12/9 – Væbnermøde kl. 19-21. Træklatring.  Vi starter og slutter ved skovlegepladsen i Søndermarksskoven. Martin Lotzkat, som er FDFer og klatreinstruktør kommer og står for aktiviteten. For at deltage i træklatring med FDF skal dine forældre have givet tilladelse. Hvis vi mangler din tilladelse, så har du fået en seddel med hjem på mødet den 29. august.

 

Onsdag den 19/9 – Vi skal sælge FDFs lodsedler – og vi finder nok en lille præmie til den der sælger flest i aften. Vi forskyder mødet en halv time – så er der lidt større chance for at få solgt godt med lodsedler. Vi mødes kl. 18.30 ved Rema1000 i Vinding og slutter samme sted kl. 20.30.

 

Onsdag den 26/9 – Væbnermøde kl. 19-21.Vi øver os i at tænde bål – og bager små pandekager over bålet. Vi starter og slutter i Gryden.

 

Onsdag den 3/10 – Spaghettigudstjeneste i Mølholm Kirke kl. 17. Bagefter er der fælles spisning og efter det den traditionelle ”lygten i spanden”-leg i skoven og hygge ved bålet med skumfiduser. Vi slutter ca. kl. 19. Det koster 15 kr. at spise med – men FDF betaler for FDF-medlemmerne. Du er meget velkommen til at tage forældre og søskende med..

 

Weekend 6/10-7/10 – Weekendtur for væbnere. Vi skal til Sletten. Vi skal med tog til Ry og gå gennem skoven til Sletten (8 km). Hvis vejret er godt, sejler vi i kanoer til Lilleø, hvor vi spiser aftensmad – og sejler hjem i mørke. Overnatning i shelter. Det bliver alle tiders tur – glæd dig – du får indbydelsen på mødet den 12. september.

 

Ture og lejre:

6.-7. oktober 2018 Weekendlejr for væbnere på FDF Friluftscenter Sletten

8.-10. marts 2019 kredsweekend på FDF Lejrcenter Vork for hele FDF Vejle 1

29/6-5/7 2019 Sommerlejr på lejrcenter Hummelmosen på Djursland for hele FDF Vejle 1

Billeder fra møderne