Væbnere

Væbnere er børn der går i 5-6 klasse. Vi mødes hver onsdag klokken 19:00-21:00 i Gryden. Husk jeres FDF-skjorte, March og Lejr samt tøj efter vejret.

Marts-April 2018

Så er det ved at være forår – i hvert fald ifølge kalenderen.

I marts er FDF-højdepunktet kredslejren på Mellerup-centret, hvor der heldigvis skal mange væbnere med.

Men ellers bliver årets højdepunkt sommerlejren i Sydslesvig – et område ca. 15 km nede i Tyskland. Vi skal sejle i kano på Treene, vi skal på cykeltur til Schleswig og vi skal besøge Tarp og et udendørs svømmebad – og meget mere. Glæd dig til det – det bliver helt fantastisk – som sædvanlig den første uge i skoleferien – du kan regne med at få indbydelsen om en måneds tid.

Her får du programmet for marts/april:

 

Onsdag den 7/3 – Lagkageløb.  Start kl. 19 på Randsborg og slut kl. 21 på Randsborg.

9.-11. marts 2018 Kredsweekend på Mellerup-centret for hele FDF Vejle 1

Onsdag den 14/3 – Vi laver dejlig kartoffel-porresuppe over bål – med bacon selvfølgelig. Vi er på Randsborg kl. 19-21.

Onsdag den 21/3 – En af vinterens traditioner – mørketur til bunkeren i Sønderskoven – det blev udskudt sidst det var på programmet. Nu håber vi så, at det stadig er mørkt nok. Start kl. 19 i Gryden og slut kl. 21 i Gryden.

Onsdag den 28/3 – Vi holder påskeferie.

Onsdag den 4/4 – Vi mødes i Højen – vores hytte er nu blevet revet ned, men derfor kan vi sagtens hygge os med en forhindringsbane i det kuperede terræn. Start kl. 19 i Højen og slut kl. 21 i Højen. Hvis du ikke har været der før, så kontakt lederne for vejbeskrivelse.

Onsdag den 11/4 – Vi laver mad over bål – vi modtager gerne ønsker til menuen på møderne inden. Vi er på Randsborg kl. 19-21.

Onsdag den 18/4 – Geocaching. Start kl. 19 ved ishuset ved Ibæk og slut kl. 21 samme sted. 

Onsdag den 25/4 – De fleste af væbnermøderne frem til sommerferien bruger vi på noget, som vi kan få glæde af på sommerlejren – men uanset om du skal med på sommerlejr, så bliver møderne sjove at være med til alligevel. I aften øver vi os i at lave mad over trangia – du behøver ikke spise hjemmefra.  Vi er i Gryden kl. 19-21.

Onsdag den 2/5 – Geocaching – nu noget sværere end sidst. Vi mødes kl. 18.30 der hvor Ulvehavevej slår et 90 grader knæk – lige hvor Bellevuevej starter (ved synshallen). Vi slutter samme sted kl. 21.

 

Ture og lejre:

2. juni 2018 Heldagstur i kano på Ansager Å

30/6-6/7 2018 Sommerlejr i Sydslesvig (Tyskland)

Billeder fra møderne