Pilte

Pilte er børn der går i 3-4 klasse. Vi mødes hver torsdag klokken 18:00-20:00 på Randsborg. Husk jeres FDF-skjorte, March og Lejr samt tøj efter vejret.

November 2018

Torsdag den 1. november - Bemærk! At vores pilte møde afholdes denne aften i Højen Friluft Center fra klokken 18:00-20:00 og dagens tema er bål. Husk evt. at medbringe en lommelygte eller pandelampe fremadrettet, da det er meget mørkt ved denne tid nu.

Bonus info: Hvor ligger vores Højen Friluft center?

Svar: i Gl. Højen adressen er: Højen Skovvej 160. Men da nogle gps’er og rutevejledninger har svært ved at finde Højen Friluft Center, er det en stor fordel at kører efter adressen: Højen Skovvej 128. I kan downloade et kort her til venstre på siden.

eller

  • Kør ud ad byen på Koldingvej mod Kolding.
  • Drej til højre ind af Højen Skovvej.
  • Drej til højre i T-krydset og følg vejen indtil du kommer til Nr. 128.
  • Imellem nr. 128 og 178 går der en grusvej/markvej ned til Højen Friluft Center
  • I bestemmer selv om i kører ned til marken eller om jeres børn selv skal gå de cirka 430 meter der ned til Højen Friluft Center.
  • Det er på eget ansvar at kører ned af grusvejen//markvejen, da den er lidt i dårlig stand, og der ikke er plads til at to biler kan passere hinanden på samme tid.
  • Husk derfor også at aftale med jeres børn hvor i henter dem når mødet er slut.
  • Vis i har nogle spørgsmål eller ikke kan finde stedet er i selvfølgelig meget velkommen til at kontakte lederne.

Torsdag den 8. november – julekalendere salg. Bemærk! Vi starter klokken 17:00 og slutter klokken 19:00 ved Fakta i Vindinggård Centret, du må meget gerne, medbringe dine forældre denne aften til at hjælpe os, med at sælge julekalendere.

Torsdag den 15. november - ”Hemmeligt” møde

Torsdag den 22. november - Førstehjælp

Torsdag den 29. november - Førstehjælp

Torsdag den 6. december - Vi lærer at binde knob

 

Særlige bemærkninger:

Husk hvis du ikke kan komme, så meld gerne afbud til din leder. Husk til hvert møde tøj der passer til vejret og naturligvis din FDF skjorte. Husk at medbringe en lommelygte eller pandelampe.

 

Med venlig hilsen.

Klaus, Jesper og Gabriel.

Billeder fra møderne